Over ons

Wij zijn vader en dochter en sinds sept 2021 samen aan het werk.

Rudi is altijd zelfstandig ondernemer geweest, voorheen als veehouder, daarna zelfstandig loonwerker en na verloop van tijd steeds meer in het tuinwerk, aanleggen en ontwerpen, maar ook onderhoudswerk en in de winter snoei- en zaagwerk.. Voor zichzelf maakte hij altijd allerlei dingen van hout, inbouwkasten, schuren, hekwerk, speelgoed, noem het maar op. Verschillende mensen klopten daarom bij hem aan en zo heeft hij in de loop der jaren ook voor anderen maatwerk gemaakt, zoals bijv. een ruif voor alpaca's, hekken, afrastering, een pergola en een moestuinbak.

Ook maakte hij verschillende tuinbankjes en dat bleek erg leuk om te doen. Het hout komt allemaal van eigen bos of van zaagklussen in de omgeving, de uitdaging is om van de bestaande vormen iets moois te maken. 

 

In sept 2021 kwam Alise meehelpen, voorheen werkzaam als verpleegkundige. Zij houdt van tuinieren en de moestuin, maar heeft zelf de ruimte niet. Zo ging ze eens mee op een tuinklus en bleek dit erg leuk te vinden. Ook het werken met hout ligt haar goed, zij maakte zelf ook het nodige voor eigen huis en/of tuin. 

 

Dus wij willen hier allebei graag mee doorgaan. Een combinatie van tuinwerk en dingen creëren van hout. 

 

Voor beide kunt u ons contacten en duidelijk maken wat u zoekt. Dan hoort u van ons wat er mogelijk is. Zie onderstaande buttons voor meer info over tuinontwerp en onderhoud. Voor het houtwerk neem contact met ons op.. Wij horen graag van u!