Over ons

Wij zijn vader en dochter en sinds 2021 samen aan het werk.

Rudi is altijd zelfstandig ondernemer geweest, voorheen als veehouder, daarna zelfstandig loonwerker en na verloop van tijd steeds meer in het tuinwerk, aanleggen en ontwerpen, maar ook onderhoudswerk en in de winter snoei- en zaagwerk.. Voor zichzelf maakte hij altijd allerlei dingen van hout, inbouwkasten, schuren, hekwerk, speelgoed, noem het maar op. Verschillende mensen klopten daarom bij hem aan en zo heeft hij in de loop der jaren ook voor anderen maatwerk gemaakt, zoals bijv. een ruif voor alpaca's, hekken, afrastering, een pergola en een moestuinbak.

In sept 2021 kwam Alise meehelpen, voorheen werkzaam als verpleegkundige. Zij houdt van tuinieren en de moestuin, maar heeft zelf de ruimte niet. Zo ging ze eens mee op een tuinklus en bleek dit erg leuk te vinden. Ook het werken met hout ligt haar goed, zij maakte zelf ook het nodige voor eigen huis en/of tuin. 

Inmiddels hebben we al heel wat tuinen ontworpen en aangelegd. Het is altijd weer erg leuk om te zien dat waar een tuin eerst niet meer voldoet aan de wensen, weer helemaal opgeknapt kan worden tot iets waardoor je weer plezier in je tuin hebt en hem kan gebruiken zoals je voor ogen hebt. 
Over hoe zo'n proces in zijn werk gaat kun je lezen op de volgende pagina. 

Ook vinden we het erg leuk om advies te geven, bijv bij een vraag over onderhoud, snoeiwerk of bemesting. Daar kun je ons ook altijd voor vragen. 

Tuinonderhoud kunnen we ook voor je doen. Periodiek of incidenteel (bijv 2x per jaar snoeien en/of bemesten), net wat je nodig hebt.